ALGEMENE VOORWAARDEN ONLINE BOOKING & AANBETALINGEN

Datum laatste wijziging: oktober 2020

Bij het maken van online afspraken wordt er een aanbetaling gedaan. De aanbetalingen kunnen variëren van bedrag, omdat de prijzen per behandeling verschillen. U betaalt 30% van de prijs van uw geboekte behandeling. Bij het boeken van een afspraak komt er 29 cent transactiekosten bij. Mocht u een nieuwe afspraak in de kliniek doorplannen, dan gaat de aanbetaling mee naar uw volgende afspraak.

Uw aanbetaling
U doet een aanbetaling bij het boeken van een afspraak op onze website. Uw aanbetaling blijft in uw dossier staan als borg. Indien u ervoor kiest om in de kliniek een vervolg afspraak te maken neemt u, uw aanbetaling mee naar u volgende afspraak.

Let op! U rekent het volledige bedrag na uw behandeling af. Uw aanbetaling wordt dus niet verrekent.

Uw aanbetaling kan niet worden teruggevorderd bij verhindering/annuleren.
De reden dat u geen aanbetaling terug krijgt is, omdat uw afspraak voor ons gereserveerde tijd.

Afspraken verplaatsen/annuleren dient u minimaal 48 uur aan ons door te geven.
In verband met onze agenda en aanbetalingen vragen wij u hier rekening mee te houden.

U hoort te betalen in de kliniek.
U kunt sommige behandelingen vergoedt krijgen. Deze kunt u achteraf bij uw zorgverzekeraar declareren. U rekent dus altijd in de kliniek het volledige bedrag af.

Wij verzoeken u max. 10 minuten eerder te arriveren.
Indien u 10 minuten later arriveert gaat deze tijd van uw behandeling af. Dit is wel zo eerlijk voor de volgende klant.

Verhindering
Wij zijn niet verantwoordelijk voor verhindering. De aanbetaling die is gedaan kan niet teruggevorderd worden bij verhindering. Afspraken dienen voor 48 uur te worden geannuleerd/gewijzigd. Bij het niet tijdig doorgeven van verhindering, kan de aanbetaling eveneens niet worden teruggevorderd. Mocht u verhinderd zijn om tijdig aanwezig te zijn voor uw behandeling, dan zijn wij genoodzaakt de behandeling in te korten.
Bij binnenkomst van 15 minuten of later, brengen wij de gehele behandeling in rekening.

Annuleringskosten (dit geldt per 1 november 2020)
Bij het annuleren van uw afspraak rekenen wij €10,- administratiekosten. Als u voor 48 uur uw afspraak heeft afgemeld dan ontvangt u een uw aanbetaling deels terug. De administratiekosten van de annulering worden namelijk verrekend met uw aanbetaling. Heeft u uw afspraak te laat afgemeld, dan vervalt de hele aanbetaling. Mocht u een afspraak willen verplaatsen, dan kan dit kosteloos 48 uur voor uw behandeling.

Geen idee welke behandeling het beste bij u past?
Wij helpen u hier graag mee! Kies voor: ”Consult & behandeling” in het keuzemenu. Tijdens deze behandeling kunnen wij naar uw huid kijken, en samen bepalen welke behandeling we gaan uitvoeren.