Privacyverklaring

Datum laatste wijziging:  september 2019

Deze Privacyverklaring is alleen van toepassing op de specifieke website van ella-clinics.com, hierna te noemen “deze Website”.

Ella Clinics vindt dat persoonsgegevens van de bezoekers van deze Website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid moeten worden behandeld. Bij de verwerking van de persoonsgegevens handelt Ella Clinics dan ook overeenkomstig de Algemene Verordening Gevensbescherming (AVG). Hieronder volgt een uitleg welke gegevens Ella Clinics gebruikt en wat Ella Clinics doet om uw privacy te beschermen. Geadviseerd wordt voor het gebruik van deze Website hiervan kennis te nemen.

Website

Als u bijvoorbeeld een vraag stelt via deze Website, een adviesgesprek aanvraagt of een formulier invult, dan verstrekt u bepaalde persoonsgegevens van uzelf. Ella Clinics verwerkt deze gegevens voor diverse doeleinden zoals: het voeren van correspondentie met u, het verstrekken van informatie aan u of voor het maken van een afspraak. Verder is op grond van de Wet Geneeskundige Behandelingsovereenkomst (WGBO) Ella Clinics, als zorgverlener, verplicht een medisch dossier bij te houden. Deze medische persoonsgegevens worden gebruikt voor het verwerken van uw intake voor, en het bewaken van de voortgang van een medische behandeling.

Externe links

Ella Clinics heeft links naar websites van derden opgenomen. Als u via zo’n link naar een andere website gaat, dient u zich te realiseren dat het Privacyverklaring van Ella Clinics daar niet meer geldt. Het kan gebeuren dat deze derden of anderen op deze websites informatie over u verzamelen. Ella Clinics is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites noch voor de handelingen van deze derden en anderen. Wij raden u aan om het Privacyverklaring van deze websites door te lezen alvorens (persoons)gegevens te verstrekken.

De website van Ella Clinics kan functionaliteit bevatten om bezoekers in staat te stellen informatie te delen via sociale media, zoals onder andere Facebook, Linked-In en Instagram. Deze sociale media toepassingen kunnen informatie verzamelen en gebruiken over uw gebruik van deze Website. Persoonsgegevens die u deelt via sociale media toepassingen kunnen worden gebruikt door andere gebruikers van die sociale media toepassing en een dergelijke interactie wordt beheerst door privacy beleid van die sociale media toepassingen. Ella Clinics heeft geen invloed op, en geen verantwoordelijkheid voor die sociale media toepassingen.

Bewaartermijn

Ella Clinics bewaart uw gegevens niet langer dan noodzakelijk is voor het doel waarvoor zij worden bewaard. Voor medische dossiers gelden wettelijk voorgeschreven bewaartermijnen.

Cookies

Wij gebruiken kleine tekstbestanden, “cookies” genaamd, die op uw harde schijf worden geïnstalleerd zodat u deze Website op een goede manier kunt benaderen. Cookies zijn handige technieken die informatie verzamelen en gebruiken. Websites worden daardoor makkelijker in gebruik. Wij gebruiken een cookie om te kunnen bepalen welke onderdelen van deze Website het meest interessant zijn voor u en onze andere bezoekers. Dit meten wij met een cookie van Google Analytics. Van de informatie die wij verzamelen worden statistieken gemaakt. Deze statistieken geven ons inzicht in hoe vaak deze Website bezocht wordt, op welke pagina’s bezoekers de meeste tijd doorbrengen, enzovoort. Hierdoor kunnen wij de navigatiestructuur en de inhoud van deze Website zo gebruiksvriendelijk mogelijk voor u maken. De statistieken en rapportages herleiden wij niet naar personen. Wij gebruiken een cookie van Google Analytics voor:

  • het bijhouden van het aantal bezoekers op onze webpagina’s;
  • het bijhouden van de tijdsduur die elke bezoeker doorbrengt op onze webpagina’s;
  • het bepalen van de volgorde waarin een bezoeker de verschillende pagina’s van deze Website bezoekt;
  • het beoordelen welke delen van onze site aanpassing behoeven;
  • het optimaliseren van deze Website.

 

Cookies verwijderen

Cookies worden opgeslagen op uw computer en u kunt ze op elk gewenst moment verwijderen. Ga voor meer informatie over het wijzigen van uw browserinstellingen om cookies te blokkeren of te filteren naar http://www.aboutcookies.org/ of http://www.cookiecentral.com/faq/.

Het beheer van analysecookies

U kunt u afmelden voor analysecookies zodat uw geanonimiseerde browseractiviteit binnen websites niet wordt vastgelegd. Wij maken gebruik van de volgende serviceproviders; als u op hun link klikt, kunt u meer te weten komen over hun privacybeleid en hoe u zich kunt afmelden voor hun cookies:

Google Analytics: http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html

Bedenk dat u na het verwijderen van cookies op sommige websites opnieuw uw voorkeuren moet instellen of opnieuw moet inloggen. Als u helemaal niet wilt dat websites op uw computer cookies plaatsen, dan kunt u uw browserinstellingen aanpassen zodat u een waarschuwing krijgt voordat er cookies worden geplaatst. Ook kunt u de instellingen dusdanig aanpassen dat uw browser alle cookies of alleen de cookies van derde partijen weigert. Ook kunt u cookies die al zijn geplaatst verwijderen. Let erop dat u de instellingen apart voor elke browser en computer die u gebruikt moet aanpassen. Wees u ervan bewust dat als u geen cookies wilt, het kan zijn dat u bepaalde websites helemaal niet meer kunt zien.

E-mail

Via deze Website kunnen ook e-mail berichten verzonden worden. In de berichten die op deze manier verzonden worden, staan uw naam en uw e-mail adres vermeld, evenals eventuele aanvullende informatie die u in het bericht opneemt. Indien u via een e-mail een verzoek of opmerkingen tot ons richt, is het mogelijk dat Ella Clinics vermelde gegevens verwerkt om bijvoorbeeld contact met u op te nemen voor/ter beantwoording van uw e-mail.

Verantwoorde openbaarmaking

Bij Ella Clinics vinden wij de veiligheid van deze Website heel belangrijk. Ondanks onze zorg voor de beveiliging van deze Website kan het voorkomen dat er toch een zwakke plek is of is ontstaan. Hebt u een zwakke plek gevonden op onze Website? In onze verantwoorde openbaarmaking leest u hoe we hierbij samen kunnen werken.

Inzage in gegevens

Individuen die hun rechten willen uitoefenen onder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) bijvoorbeeld gegevens willen inzien, actualiseren of die zich willen afmelden voor mededelingen dienen een aanvraag indienen via onderstaand formulier:

In alle gevallen behandelen wij verzoeken om inzage of wijziging van gegevens op basis van het bepaalde in de toepasselijke wet- en regelgeving.

Beveiliging van informatie

Wij hebben technologie en operationele beveiliging van een redelijke commerciële standaard in huis ter bescherming van alle door bezoekers via deze Website verstrekte informatie tegen bekendmaking aan of inzage, wijziging of vernietiging door onbevoegden.

Wijzigingen

Ella Clinics heeft het recht om wijzigingen aan te brengen in deze Privacyverklaring. Check daarom regelmatig deze Privacyverklaring.

Vragen

Als u vragen en/of opmerkingen heeft met betrekking tot de verwerking van uw persoonsgegevens binnen deze Website, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen via info@ella-clinics.com.

Mijn Instellingen