Ella Clinics weer geopend vanaf 4 mei 2020

Ella Clinics weer geopend vanaf 4 mei 2020

Het RIVM en het landelijk Outbreak Management Team (OMT) hebben akkoord gegeven om op aangepaste schaal en op extra veilige wijze de medisch-cosmetische behandelingen vanaf 29 april 2020 te hervatten. Ella Clinics volgt hiermee de RIVM- en OMT-richtlijnen op, als ook de adviezen en standpunten van onze beroepsvereniging, om reguliere zorg weer langzaam op te starten.

Wij zijn blij u weer te mogen ontvangen. U kunt weer een afspraak maken (hinka link naar afspraak agenda)

De artsen en huidtherapeuten van Ella Clinics hebben een uitzonderlijke kennis van infectiepreventie. Zij zijn opgeleid om infectie-preventiemaatregelen te begrijpen en na te leven.

De beschermende maatregelen en richtlijnen betreffende de handelswijze van artsen/huidtherapeuten, personeelsleden en cliënten van Ella Clinics worden hieronder toegelicht. Bij Ella Clinics houden we ons strikt aan deze maatregelen en wij vragen onze cliënten dan ook de regels eveneens zorgvuldig na te leven.

Veiligheid voorop

Alleen gezonde artsen/huidtherapeuten en medewerkers, zonder klachten van hoesten, neusverkoudheid, keelpijn en/of koorts én zonder andere personen met vergelijkbare klachten in de thuisomgeving, werken in de kliniek en met cliënten. Voor iedere werkdag wordt dit gecontroleerd. Onze sterke focus op het naleven van de maatregelen en richtlijnen geldt voor onze hele organisatie, als ook voor onze leveranciers.

Telefonische beoordeling

Bij het maken van een afspraak zal een aantal vragen gesteld worden met betrekking tot het Coronavirus (COVID-19). En één dag voor de behandeling wordt u gebeld door een medewerker die u opnieuw deze vragen met betrekking tot het Coronavirus (COVID-19) zal stellen.

Uw afspraak in onze kliniek

  • Uw afspraak gaat niet door wanneer u hoest, niest, diarree, smaak- en reukverlies, keelpijn of koorts hebt.
  • We draaien een aangepaste agenda zodat cliënten niet hoeven wachten in de wachtkamer.
  • We vragen u geen begeleiding mee te nemen, of samen een behandeling in te plannen.
  • Kom op tijd en niet te vroeg. Als u veel eerder arriveert vragen we u buiten te wachten, bijvoorbeeld in de auto, tot het tijdstip van uw afspraak.
  • Kom ook niet te laat, daarmee brengt u het hele veiligheidsprotocol in gevaar en zal uw afspraak wellicht niet doorgaan.
  • Wij vragen u bij voorkeur thuis naar de wc te gaan.
  • We zullen u tijdelijk geen koffie of thee aanbieden om een onnodig contactoverdracht tussen klanten en medewerkers te voorkomen.
  • We verwelkomen u met dezelfde warmte als altijd, maar we schudden geen handen.
  • We houden een onderlinge afstand van 1,5 meter.
  • U wordt verzocht bij binnenkomst gebruik te maken van onze desinfecterende handgel.
  • Onze artsen en huidtherapeuten zijn voorzien van beschermingsmiddelen (mondmasker en handschoenen).
  • Er zijn maximaal 2 personen (u, 1 arts of de huidtherapeute) tegelijkertijd aanwezig in de behandelruimte. Hierbij wordt, daar waar mogelijk, een afstand van 1,5 meter gehouden.
  • Voor aanvang van de behandeling wordt nogmaals de risico-inventarisatie op klachten doorgenomen.
  • Onze medewerkers maken na elke behandeling deurklinken, tafels, trapleuningen, de balie, het pinapparaat en andere oppervlakken schoon.

Meer informatie

Heeft u nog andere vragen over de beschermende maatregelen die Ella Clinics heeft getroffen of heeft u vragen over de richtlijnen voor uzelf? Stuur ons dan een bericht via info@ella-clinics.com of bel ons op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur op telefoonnummer 0031 – 6 83918567.

We staan weer voor u klaar en hebben er zin in. Graag tot snel.

Team Ella Clinics

Kijk voor meer informatie over het Coronavirus (COVID-19) op de website van het RIVM.